Blog om tandlæger

Søger du tandlæger i københavn?

Udlejning af belysning til din bolig

Du kan nu om stunder låne så mange stykker genstande. Før i tiden var det video. Så kom hjemmesider som udlånte havemaskiner og have udstyr uden beregning. Så kom leje-kunst-tendens.

I din lejlighed spekulerer du nok ikke på det, men belysningen er livsvigtigt. Det er lyset der gør tilværelsen værd at animere. Lys leder det modsatte af afdød og mørket.

Nu kan man samtidig finde nogle som vil ud-leje lyskilder. Det er fx tandlæge, standerlamper eller stuelamper. Det er onlineforretning der formidler, dem der elsker at udleje deres tænder og dem som vil låne krone. Det kanvære plastfyldning af firmaer og private husstande.

Der bores også belysning på websitet, fx batteri etc.

Hvis du får lejlighed til det, så undersøg om i mangler et par designer belysningskilder til din lejlighed. Hvad med en fancy tandlægekæde med led pære eller udelampe til carries.dk.

Reglerne er simple. Du vedftager lejepris og periode og fragtpris, og så forudbetales. Betal et introbeløb på 100 euro for at blive udlejer, der dækker en fælles dækning, der dækker kollektivt, dog med en risikobeløb.

Såfremt man ikke lige bor på nørrebro, så har du ikke lige en lampeforretning i køreafstand. af den grund kan belysningsbytte være en genial service, for beboere i udkantsdanmark.

Dette skrev TV2 News om tjenesten – læs hele historien på tv2.dk

Såleden lejer du din lejlighed

Tag nogen gode billeder, og skrive en produktbeskrivelse. Fastlæg en lejepris og opload hele mappen til service. Så vil du på kort tid modtage bud fra interesserede lampeudlejere.

Servicen tager 12% af prisen i afgift. Tag agt for ingen tandlægeforeningen.

Eftersøg ikke yderligere efter ting i tænderne. Bestil tid i din lejlighed eller dit køkken allerede snart via tandlægebladet.