Madblog

Sådan finder du fede hjemmesider når du keder dig.

Du ved det godt. Du keder dig. Du har lige seks minutter til overs inden du skal videre med dagens gerning. Du har checket dine sædvanlige nyhedssites igennem 117 kedsommelige gange og dine egne sociale medier er også gennemkigget lidt for mange gange. Du har kigget på madblogs, og fundet madling.dk, men uden at der er dukket urimeligt lækre ting frem.

Hvor henne opdager du en række uopdagede websites? Websider der kan opsluge dig 3 min når du ikke har andet at foretage dig. Der findes søgemaskiner på internettet, som præsenterer websider andre personer har som deres favoritter. Her kan man lurer sider igennem eller gå videre til de næste i listen.

På flere af de nye sociale tjenester, der er meget foto baseret kan du angive en søgefrase, fx ristaffel og på den måde finde en række hjemmesider som er matchende til dit søgeord. Den næste ide jeg vil nævne er at du kan gå ind på en række af de hjemmesider, der giver et øjebliksbillede over populære til din mobil. De er opstillet så du nemt kan finde frem til de fede mobile apps.

Der er altså flere måder til at finde fede web-sites. Også dem der skriver om din hobby, feks hvis du er tyk, så er sider om SLANKEKURE the shit.

Således genfinder du dine favorit websites

Når du nu engang er kommet i gang med at finde fede websider kan det være irriterende at stoppe op igen. Derfor har du brug for en teknik, så du kan vente med sitet til andet tidspunkt.

Her er de trick jeg selv bruger til at gemme sider. Enten opskriver jeg dem på en seddel. Oftere laver jeg et bogmærke i browseren. Man kan også copy paste domænenavnet ind i en mail og videresende den til dig selv. alternativt videresende den til din egen telefon som en tekstbesked.

Dette trick anvender jeg udelukkende til rigtig gode hjemmesider. Det kan være du vil gemme en side om ture for børn. Det man gør, at er jeg etablerer en genvej på mit skrivebord og på den måde har jeg hele tiden siden lige hvor jeg nemt kan finde det altid.